Klein Fornuis voor verse producten en persoonlijke aandacht
22 mei 2011
Restaurant Klein Fornuis, gesitueerd in een knus pand aan het Sluisplein, is een nieuwkomer in het Leidschendamse centrum. En volgens recensenten een regelrechte aanwinst. Eigenaar George Longhitano en chef-kok Peter van der Wilk bevestigen dat hun zaak, die in januari startte, tot nu toe geen gebrek aan klandizie heeft gehad. “Het was qua drukte een gekkenhuis”, zegt Longhitano. “Maar wat wil je? Wat wij bieden, had je hier in de omgeving nog niet. Een uitstekende Franse keuken, zonder poespas.” Van der Wilk, die behalve chef-kok in het restaurant ook eigenaar is van cateringbedrijf Klein Fornuis, somt met plezier zijn favoriete gerechten op. “En we wisselen de kaart elke zes weken. Voor een restaurant is dat vaak. Het komt omdat we graag mee gaan met wat de verschillende seizoenen aan producten te bieden hebben. Alles bij ons is immers vers.”
uit: nieuwsbrief van Leidschendam Centrum “Leven rond de Sluis”